miércoles, 8 de julio de 2015

Bamboo Fever





Ens flipa aquesta planta mil.lenària, si si planta, tot i poder arribar a  medir més de 25 metres d'alçada es considerada una planta i té mil i un usos i aplicacions.
Es menja, es construeixen cases (des dels pilars a les teules), es fa paper, mobles, instruments, agulles d'acupuntura, teixits i a més només de pensar en bambú ens transporta a boscos tropicals calorosos i humits amb llargues tíges  i fulles primes que deixen passar la llum transversalment, rodejats d'animals salvatges i paisatges desconeguts.
Xina fa gairabé 5000 anys que l'utilitzen i tenen més de 1200 espècies diferents, pero a nosaltres el que ens agrada i gairabé ens obsessiona són les infinitats de mobles de la dècada dels 70.
Al ser un material molt maleable, resistent, flexible, fort però lleuger es pot retorçar, girar, cargolar i crear un munt de formes al.lucinants.
Es comenta, que col.locar bambú en alguna estància contribueix a crear ambient positiu. No sabem si en forma de planta o en moble pero per si de cas posarem una micona de cada un.
Us deixem una gran sel.lecció de peces i mobles bestials al nostre Pinterest, que ja hauríeu de conèixer i seguir des d'ara mateix per estar al dia de les noves tendències en decoració i demés coses interessants.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Nos flipa esta planta milenaria, si si planta, puede llegar a medir mas de 25 metros de altura pero aun así es considerada una planta y tiene mil y un usos y aplicaciones.
Se come, se construyen casas (desde los pilares a las tejas), se hace papel, muebles, instrumentos, agujas de acupuntura, tejidos y además solo de pensar en el bambú te transporta  a bosques tropicales calurosos e húmedos con largas varillas e hojas finas que dejan pasar la luz transversalmente, rodeados de animales salvajes y paisajes desconocidos.
China hace casi 5000 años que lo usan y tienen mas de 1200 especies distintas, pero lo que nos gusta a nosotros, casi nos obsesiona son la infinidad de muebles de la década de los 70.
Al ser un material muy maleable, resistente, flexible, fuerte pero ligero se puede retorcer, girar, hacer espiral i crear un montón de formas alucinantes.
Se dice, se comenta que colocar bambú en una estancia contribuye a crear un ambiente positivo. No sabemos si en forma de planta o en mueble pero por si las moscas pondremos un poquito de cada uno.
Os dejamos con una gran selección de piezas y muebles bestiales en nuestro Pinterest, que ya deberíais de seguir des de ahora mismo para estar al día de las nuevas tendencias en decoración y demás cosas interesantes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario