lunes, 11 de mayo de 2015

MACRAME IS BACK



En quin moment et vas desprendre d’ell? Era d’esperar que el macramé  tornaria!!  I sabem que ho ha fa per quedar-se!!! A tot arreu hi ha un raconet on hi queda de perles un toc boho-chic per crear una atmòsfera a prova d’esperits lliures, càlida i connectada amb els valors d’aquest estil.
Els plant hangers i les làmpares de macramé li dónaran una pinzellada d’aires hippies a casa teva, tan trendy aquest estiu!! Vols viure l’experiència de fer-te els teus propis objectes decoratius? Apunta’t online als cursos de Meublé a través de The Hobby Maker. Aprèn el que t’agrada en un espai diferent!!

-----------------------------------------------------------------------------------------


¿En qué momento te desprendiste de él? Era de esperar que el macramé volvería!! Y sabemos que lo hace para quedarse. En todo sitio hay un rinconcito dónde queda de perlas un toque boho-chic para crear una atmósfera a prueba de espíritus libres, cálida y conectada con los valores de este estilo. Los plant hangers y las lámparas de macramé le darán una pincelada de aires hippies a tu casa, tan trendy este verano.
¿Quieres vivir la experiencia de hacerte tus propios objetos decorativos? Apúntate online a los cursos de Meublé a través de The Hobby Maker. Aprende lo que te gusta en un espacio distinto!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario