viernes, 20 de marzo de 2015

El moble del mes


Aparador fòrmica cuina anys 60 i 70

Atents col:leccionistes perquè aquest mes us tenim preparada una sorpresa que us durà molts bons records de les cuines dels anys 60 i 70. Recordeu l’armari-aparador-rebost de fòrmica (també denominat ‘alacena’) que hi havia a la cuina on es solien guardar els cuberts, els gots, la vaixella i en ocasions també la mantelería i el pa??? 












Doncs sí!!… ho heu endevinaaaaat, Esteu de sort perquè en tenim un d’original  a la vostra disposició!!! Només li falten les pegatines tan típiques de l’època…
Que no sabeu on guardar les olles? Doncs aquí teniu el moble ideal que us farà tant de servei… i que al ser laminat de plàstic, és impermeable i per tant molt recomanable per a la cuina.
Així que si estàs buscant dotar la cuina d’aires retro vintage, aquesta és la teva oportunitat d'or!! L’aparador bicolor mític, amb tant de potencial, que consta de dos cossos (armari superior amb portes de vidre i un altre d’inferior format per un armari amb prestatges tancat) ara pot ser teu per 350 €… Així que si el vols, afanya't!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario